Søk

Mykkelseterbommen settes i drift 1/11-2017!

SISTE NYTT OM BOMMENE. På grunn av dårlig sende/mottakerforhold i boksen mot bilene som kommer - ventes det på nye og bedre deler som skal monteres. Derfor står bommene fortsatt i "Giv Akt!!" (Det er selvsagt fortsatt et sterkt ønske at alle som ikke har årskort / sesongkort stopper og betaler allikevel!) Etter dette må vi passere i noe mer kontrollerte former. Vedlagt brev fra Gopollvegen AL.

Heftig 5 På Topp bilde

Det går mot vinter, og enkelte turer blir heftige nå!! Morten har vært på Svangkampen, og vi oppfordrer alle om å både ta turer, ta selfier - og sende dem inn til oss!!

5 På Topp Bilder

Her er de som foreløpig har sendt inn selfier. Finner du deg selv? Husk at du kan sende inn helt til årsmøtet 2018, som er i påsken ..

Nytt om mobil dekning

Har vært i kontakt med Frode Martinsen i Ringebu Kommune angående mobil dekning på fjellet. Det hadde kommet inn flere klager på at det skulle settes opp mast på Lundkampen og hadde derfor tatt veldig lang tid. Det var nå i orden og saker skulle opp igjen i kommunen, noe som visstnok skulle gå greit. Men han trodde ikke det kom noen mast i høst, mulig GE fikk lagt strømmen opp dit i høst. Så vi må nok dessverre smøre oss med tålmodighet

RESULTATLISTE 5 På Topp

Her er resultatliste per i dag. Husk at konkurransen varer helt fram til årsmøtet 2018 - som er i påsken. Det er derfor helt fint å oppsøke turmålene våre mange ganger, og gjøre nye registreringer for å samle poeng. Derfor oppfordrer vi selvsagt. Bruk mobilkameraet, ta bilder av deg selv foran selfieskiltet, og send inn til oss!

Ny aktivitet i regi av Fåvang Østfjell Hytteforening!

Som mange vet har vi åpnet en ny aktivitet for våre medlemmer i 2017. 5 På Topp! Opplegget er enkelt og greit - du skal bli kjent i området ved å gå på tur, oppsøke våre fem turmål, og finne et skilt vi har slått opp, og ta et selfiebilde av deg selv med skiltet i bakgrunnen. Når du sender inn bildet til oss (mail, messenger, eller på Face book), registrerer vi deg og du er med i konkurransen som avluttes på årsmøtet 2018. Premier til fem heldige, hvorav én i juniorklassen! DERFOR.: Last ned hele pdf'en, eller send oss en mail og få den tilsendt. Spør du en av oss i styret, kan du sikkert også få en ferdig utskrevet pdf. Her finnes mer informasjon. Dette er vinn-vinn du får bedre fysisk form