Søk

Tid for medlemskontingent 2019

Hei alle medlemmer. Vi er kommet godt igang med 2019, og vi forbereder aktiviteter og saker for året. Ettersom medlemskontingenten er vår eneste inntektskilde, er det derfor viktig at vi minner hverandre om hvor flott det er at vi er medlem, at vi står sammen og at vi deltar på aktiviteter, dugnader og møter - når vi har anledning. Årets medlemskontingen er den samme som har vært siden starten, kr 250,- pr hytte, og alle som hører til i denne hytta er fullverdig medlem i Fåvang Østfjell Hytteforening. Vi tar derfor svært gjerne imot kontingenten på vår bank konto som er 1503.38.40583, eller på VIPPS til 132265. Brukes det VIPPS vær grei å skrive inn navnet ditt, slik at vi kan registrere d

Oppdatering om mobilmasta på Lundkampen

Det er dessverre ikke bedre telefondekning for Telenor kunder på fjellet vårt ennå. Årsaken er (heldigvis) at Telenor ikke har fått koplet seg opp. Vi håper jo at dette skjer ganske snart, men har erfart at det er veldig vanskelig å få ut god informasjon om saken. Vi tar imot tips eller informasjon fra alle som kan hjelpe til med å si fra om det skulle skje noe snart. Hilsen fra Styret.

GODE NYHETER!

I dag har vi fått melding om at mobilmasta på Lundkampen er ferdig bygget, alt er montert og satt i drift - og Telenor har leid seg inn og er på plass. Det skal være gode 4G forhold på fjellet vårt nå, la oss håpe at det gjelder hele fjellet. Vi tar gjerne imot - og deler -rapporter om det er soner på fjellet med dårlig dekning.