Søk
  • Knut Svarteng

RESULTATLISTE 5 På Topp

Her er resultatliste per i dag.

Husk at konkurransen varer helt fram til årsmøtet 2018 - som er i påsken. Det er derfor helt fint å oppsøke turmålene våre mange ganger, og gjøre nye registreringer for å samle poeng. Derfor oppfordrer vi selvsagt. Bruk mobilkameraet, ta bilder av deg selv foran selfieskiltet, og send inn til oss!

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty