top of page
Søk
  • favangostfjell2

Høst vinter og julebrev til alle medlemmer!

Dato: November/desember 2017

Til Alle medlemmer!

Sendt pr mail / hjemmeside.

Høst, vinter, førjulshilsen til alle medlemmer!

Styret ønsker og håper på å kunne starte en tradisjon med å sende ut en hilsen til alle medlemmer ved at vi skriver et slikt brev.

Det er svært hyggelig å kunne få informere alle om nyheter og endringer som skjer i forhold til vårt fokus som hytteforening på Fåvang Østfjell. Hytteforeningen vil bli mer levende og mer aktuell dersom dere som medlemmer også bidrar, ved å sende inn spørsmål, bilder og kommentarer som vi enten kan dele på Facebook eller på hjemmesiden vår.

I dette brevet kommer siste nytt om:

  • Aktiviteter i vår regi

  • Om vår nye hjemmeside www.fåvangøstfjell.no

  • VIPPS betaling er nå mulig til oss

  • Skiløyper

Årets «største» aktivitet er uten tvil 5 På Topp! Denne aktiviteten strekker seg fra Svarttjønn / Holmstjønn i øst og til Høgtinden i vest. En slags familie-tur-orientering, med innlagt konkurranse og flotte premier, som er gitt av våre sponsorer. Her er det viktig å huske at aktiviteten er åpen helt fram til årsmøtet (Påsken 2018), hvor trekning av vinnere blir foretatt. Husk derfor å avpasse bekledning og utstyr etter vær og vindforhold nå i den kalde årstiden! Vi håper å fortsette med ny runde til neste år, og kanskje utvidet med flere turmål! Her er input og hjelp fra alle dere medlemmer viktig! (Den beste hjelpen vi kan få, er at dere bruker tilbudet).

Ny hjemmeside. Vår gamle hjemmeside er nå tatt ned, og i samarbeide med Løypelaget og Utmarkslaget har vi laget en helt ny hjemmeside, som vi selv kan utforme. Dette gjør at vi raskt kan komme med nyheter som alle bør få med seg, og lett kan finne tilbake til ved behov. Her er det mange muligheter, vi har planer for 2018, og det er smart og gøy å følge med på denne hjemmesiden, det er mye informasjon som er fint å ha.

VIPPS har kommet for å bli, og vi har nå ordnet med VIPPS konto, og alle kan således VIPPSe penger til oss hvis de f. eks. skal betale medlemskontingent eller på annen måte støtte oss økonomisk.

Skiløyper. I skrivende stund ønsker vi oss dette:

Vi er alle enige om at dette er akkurat slik vi husker vinteren i eller rundt vårt hytteparadis.Takk til Haldis for deling av bildet, vi tar imot flere, og håper på at året 2017 kan avsluttes slik, og at vi kan få mange hyggelige stundet på fjellet!

…..men dette er hva vi har! Takk også til Lars-Erik for at han med dette bildet bringer oss tilbake til det daglige!!

Akkurat nå er ikke løypene kjørt opp, siden løypene følger terrenget og ikke (skogsbil)veier, må det være frost og tele i bakken, og mye snø - for at løypemaskinen kan kjøres og gi oss de fine løypene.

Etter dugnaden i sommer fikk vi heldigvis være med på å gjøre noen nye løype traséer, og det blir spennende for oss å se hva de har fått til i løpet av sommeren – det skulle bl.a. settes om en god del skilt for å vise vei for den som trenger det!

Vi i styret vil derfor til slutt på vegne av oss selv - ønske alle medlemmer en riktig god høst, god adventstid og Riktig God Jul! Vi håper på positivitet hos dere, våre medlemmer, og skulle vi ønske oss noe til jul, så er det flere medlemmer! Det betyr at om dere vil gjøre en innsats, ta en snakk med hyttenaboen, og hør om de kunne tenke seg å bli medlem hos oss – om de ikke er medlem fra før. Alt om innmelding, priser osv. finnes på hjemmesiden!

Med vennlig hilsen:

Fåvang Østfjell Hytteforening

Det arbeidende styret 2017: Haldis Stenseth, Ingunn H. Sand Fosser, Morten Rudrud, Bjørnar Andersen, Lars Erik Bruno Larsen, Knut Svarteng.

72 visninger0 kommentarer
bottom of page