top of page
Søk
  • favangostfjell2

Siste oppdatering 5 På Topp før Jul!

Nå, på årets mørkeste dag, og like før jul, kan det passe med en oppdatert resultatliste slik det ser ut i aktiviteten vår "5 På Topp 2017".

Dere finner resultatliste under fliken eller fanen her på hjemmesiden, eller du klikker på 5 På Topp bildet under...

Så er det spennende å se - ettersom alle skiløyper nå er kjørt, om flere finner veien fram på ski eller på truger til våre 5 På Topp mål. Husk at aktiviteten holder på helt fram til Påske, altså det vil i løpet av vinteren være mange fine dager med godt skiføre hvor vi som er aktive turgåere kan ta oss fram til turmålene, og ta nye selfier.

Skulle det være noen som nylig har vært og tatt selfie, men ikke sendt inn, tar vi selvsagt imot hele tiden. Hvis det er nye lesere som synes dette var vanskelig å forstå, skulle man se etter på hjemmesiden å finne den store PDF'en med alle forklaringer, kart og bruksanvisninger også ... eller så er det bare å skrive en mail til oss.

Med dette ønskes alle turgåere en riktig God Jul, Godt Nyttår, så vil vi komme med ny og fersk resultatliste plutselig, når det høver seg.

MVH

Styret.

175 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page