Søk
  • favangostfjell2

Innkalling til Årsmøte 2018

Med dette er du innkalt til årets store Hytteforeningsmøte, og vi håper du kan komme! Ta gjerne med en eller flere hyttenaboer, som vi kanskje kan få som medlem! Etter vårt årsmøte, følger Løypelaget opp med sitt årsmøte, så det er flere gode grunner for å komme.

Møtet finner sted Onsdag 28. mars 2018 kl. 18.00 i Gullhaugen Sportskapell.

Innkallingen er også sendt pr epost til alle, og lagt ut her, på hjemmesiden sjekk siden (Årsmøte dokumenter).

Vel møtt!

Styret.

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty