top of page
Søk
  • favangostfjell2

5 På Topp 2017 - SISTE RUNDE GÅR!

I helga var det veldig hyggelig å få besøk på 5 På Topp postene igjen. Samtidig minner vi om at vi kan være aktive på alle poster helt fram til vi avslutter den 27/3 - dagen før Årsmøtet i Hytteforeningen, for da er det trekning av store premier på møtet!

Derfor - om det er noen som har selfier de ennå ikke har sendt inn - nå er tiden for å publisere, og komme på lista! Det er kun én måned igjen. Sekretariatet har alt trykket opp og gjort ferdig premiene, fem stk. gavekort som skal trekkes ut fra de som har deltatt på aktiviteten. Én av premiene er øremerket en junior. (For regler, hvem, hva, hvor osv, les i PDF'en...)

Så har du ikke startet denne aktiviteten, finn fram ski og truger (!) last ned informasjon fra PDF'en her på hjemmesiden, eller be en i styret om hjelp til en utskrift, og kom i gang. Invitér også med hyttenaboer til årsmøtet, og delta på årets festlige event!

Her er siste oppdaterte resultatliste. (Klikk på bildet under, så kommer resultater..)

44 visninger0 kommentarer
bottom of page