top of page
Søk
  • Knut Svarteng.

Mye snø denne vinteren! Måke av hyttetaket?


Vi ser at det er litt trafikk på Facebook, som har med snømåking av hyttetak å gjøre. Hytteforeningen kan ikke, eller vil ikke gi forpliktende råd verken for eller imot dette med å fjerne snø fra taket. (Undertegnede og alle på vårt hyttefelt har tatt av snø fra taket denne vinteren enda vi har moderne TEK 10 hytter!).

Men hytteforeningen kan formidle hjelp og tjenester for våre medlemmer! Altså:

* Har du krefter til overs, lyst og anledning til å måke av taksnø for andre enn deg selv - meld deg på til oss, så kan vi formidle....

* Trenger du hjelp til en slik aktivitet - meld deg på til oss, så kan vi formidle.

Hytteforeningen tar selvsagt ikke stilling til dette med penger for jobben, skatt, arbeidsgiveravgift osv. Vi tenker på dette som vennetjeneste og dugnad. Av og til gir man - og av og til får man ... men vi legger oss absolutt ikke opp i dette!

Ha en fortsatt fin vinter.

MVH

Knut.

76 visninger0 kommentarer
bottom of page