Søk
  • Haldis Stenseth og K Svarteng

Dugnaden 2018 - Mye godt arbeide ble utført!


Her går det unna!

Lørdag 26/5 var det invitert til dugnad, med særdeles kort frist! Likevel møtte det opp et respektabelt antall medlemmer som ville gjøre en innsats rundt bomstasjonen ved Mykkelseter. Vi sier TUSEN TAKK til alle som møtte fram, og til de som ikke kunne komme denne dagen .. kanskje neste gang??

Her er dugnadsgjengen.
86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty