Søk
  • Knut Svarteng.

7 På Topp er lansert - vi er igang!

Som den våkne leser har sett, har vi kommet igang med årets topptur aktivitet. Vi har flyttet informasjonen om tiltaket til egen flik på hjemmesiden, den finnes på hovedmenyen.

I år er det utvidet med to nye turer, til Djupdalskampen og til Storvarden. Djupdalskampen er en topp vi tydelig ser fra Goppollveien ved bomstasjonen, og er litt vanskelig tilgjengelig, ettersom det ikke er stier helt opp. Likevel, en FANTASTISK tur når det er godt vær.

I år har vi også tre nye sponsorer, alle lokale krefter, som hjelper oss og vi kan med fordel støtte disse tilbake! Det blir derfor 7 premier som skal trekkes ut blandt medlemmene våre på neste årsmøte, så vi håper på stor og entusiastisk oppslutning om tiltaket ut over sommeren.

Tips til nye turer og forbedringer tas imot med takk!

125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty