Søk
  • Knut Svarteng.

Oppdatert 7 På Topp og snart nye web kameraer på Mykkelseterbommen!

Det er naturlig nok mye trafikk på våre 7 På Topp destinasjoner nå siden det er ferietid og godt vær! I tillegg vet vi om flere som har vært på besøk, tatt bilde, men ikke har sendt inn! Vær grei å dele gleden med oss, send inn selfiebildene, bruk vår mail eller facebook side!! Det er oppdatert med bilder og resultater på egen flik per idag.

Så arbeider vi i sammen med Goppollveien SA og Ennte AS for å få satt opp to stk WEB kameraer på bomstasjonen på Mykkelseter. Kameraene er på plass, de virker, men vi må få lagt ut linken på knappen som alt er plassert på hjemmesiden vår (se egen fane).

Her er bilder fra installasjonen. - GOD SOMMER!!

131 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty