Søk
  • Haldis Stenseth og K Svarteng

Pøbelstreker på veien vår?


Noe annet enn ubetenksomhet er det vanskelig å beskrive hendelsen med! Her er en melding fra brøyteansvarlig i veien vår: Etter å ha brukt ei hel helg på å sette brøytestikker fra Mykleseterbommen og inn til Goppollen, er det noen som har glede av å kjøre disse ned igjen med bil.

Vi spør: Hvorfor vil noen bidra til at brøytebilen kjører ut av veien og blir sittende fast? Resultatet da er jo en vei som ikke er kjørbar, ikke framkommelig, som rammer alle, også den som hadde det moro med å knekke brøytestikkene.

Brøyteansvarlig er jo pliktoppfyllende, og vil gjøre sitt ytterste og sier: Dette er veldig fortvila og vi måtte bruke nesten 2 dager med drill og sprett for å sette ned igjen nye stikker, mye jobb nå som telen har kommet. Medlemmer i hytteforeningen.: Vi kan jo ikke ta loven i egen hånd, men vi kan saktens forklare (høflig) at slike (ungdoms)streker ikke bør forekomme på veien vår. Dette går ut over sikkerheten, tilgjengeligheten, og ikke minst tryggheten til alle som beveger seg på veien vår. VI VIL IKKE HA DET SLIK! Vi oppfordrer alle veifarende til å reagere på uønsket adferdsel, og politianmelde hvis nødvendig!

155 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty