February 6, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Viktig informasjon fra Ringebu Kommune.

January 5, 2018

 

 

 

Fra næringssjefen i Ringebu Kommune, Frode W. Martinsen, har vi fått oversendt alle presentasjonene som ble vist på siste Hytteforum som var 29/9-2017. Her er det mye som vi med fordel kan sette oss inn i, bl.a. dette med eiendomsskatt på våre hytter, om tilbud og alpine aktiviteter gjennom AlpinCo, og så informasjon om Ringebu Kommunes bibliotek og innovasjonssenter midt i Ringebu sentrum. Her er det muligheter til alskens aktiviteter vi kunne tenke oss!

 

OBS.: Dette er altså kommunal informasjon, og skulle vi få spørsmål om f.eks. eiendomsskatt eller lignende, vil dette være så individuelt, at det må tas direkte med kommunen. Skriv for eksempel en e-post til Frode Martinsen, frode.martinsen@ringebu.komune.no   Husk at alle e-post henvendelser som gjøres mot kommunen er regnet som offentlig post, og blir journalført i tråd med kommunens rutiner. Se vedlegg! 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square