February 6, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

5 På Topp 2017 - SISTE RUNDE GÅR!

February 26, 2018

I helga var det veldig hyggelig å få besøk på 5 På Topp postene igjen. Samtidig minner vi om at vi kan være aktive på alle poster helt fram til vi avslutter den 27/3 - dagen før Årsmøtet i Hytteforeningen, for da er det trekning av store premier på møtet!

 

Derfor - om det er noen som har selfier de ennå ikke har sendt inn - nå er tiden for å publisere, og komme på lista! Det er kun én måned igjen.  Sekretariatet har alt trykket opp og gjort ferdig premiene, fem stk. gavekort som skal trekkes ut fra de som har deltatt på aktiviteten. Én av premiene er øremerket en junior. (For regler, hvem, hva, hvor osv, les i PDF'en...)

 

Så har du ikke startet denne aktiviteten, finn fram ski og truger (!) last ned informasjon fra PDF'en her på hjemmesiden, eller be en i styret om hjelp til en utskrift, og kom i gang.  Invitér også med hyttenaboer til årsmøtet, og delta på årets festlige event!

 

Her er siste oppdaterte resultatliste. (Klikk på bildet under, så kommer resultater..)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square