February 6, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Styret for 2018 er konstituert!

May 11, 2018

 

 

Det er informajon om det nye styret under fliken "Om Oss".

 

I 2018 legges det opp til flere morsomme aktiviteter, som vi håper vil engasjere, samle og underholde oss som medlemmer i Fåvang Østfjell Hytteforening.

 

I løpet av juni (håper vi) at vi har fått istand alle detaljer i vår hyggelige "Ut på Tur" aktivitet. I fjor var det 5 På Topp, i år utvider vi med to nye turmål, og det blir derfor hetende 7 På Topp! Også i år blir det oppgaven å finne posten, ta et selfie og sende inn.

 

Vi ønsker at noen ildsjeler vil melde seg til styret, og hjelpe oss med å arrangere Østfjell Skifestival til vinteren, sannsynlig vis på senvinteren (i 2019). Har du lyst, blir det morro for mange, ta kontakt og meld fra at du kan hjelpe til!

 

Familiedag med fiskekurs... Vi ønsker å arrangere en festlig tur i løpet av sommeren, med innlagt fluefiskekurs (håper vi). Her kommer det mere informasjon senere, vær OBS!

 

Så må vi ikke glemme foto utstillingen til Kai Tormod Hansen i Sportskapellet i Goppollveien 7. juli til 20. juli - og det er muligheter til fotokurs (workshop) 16/7 med Kai Tormod. Meld dere på til ham direkte: FaceBook eller www.kaitormod.com , eller kai_t_hansen@hotmail.com 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square