February 6, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Oppdatert 7 På Topp og snart nye web kameraer på Mykkelseterbommen!

July 17, 2018

Det er naturlig nok mye trafikk på våre 7 På Topp destinasjoner nå siden det er ferietid og godt vær! I tillegg vet vi om flere som har vært på besøk, tatt bilde, men ikke har sendt inn!  Vær grei å dele gleden med oss, send inn selfiebildene, bruk vår mail eller facebook side!! Det er oppdatert med bilder og resultater på egen flik per idag.

 

Så arbeider vi i sammen med Goppollveien SA og Ennte AS for å få satt opp to stk WEB kameraer på bomstasjonen på Mykkelseter. Kameraene er på plass, de virker, men vi må få lagt ut linken på knappen som alt er plassert på hjemmesiden vår (se egen fane).

 

Her er bilder fra installasjonen.   - GOD SOMMER!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square