February 6, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Pøbelstreker på veien vår?

 

Noe annet enn ubetenksomhet er det vanskelig å beskrive hendelsen med!  Her er en melding fra brøyteansvarlig i veien vår: Etter å ha brukt ei hel helg på å sette brøytestikker fra Mykleseterbommen og inn til Goppollen, er det noen som har glede av å kjøre disse ned igjen med bil.

Vi spør: Hvorfor vil noen bidra til at brøytebilen kjører ut av veien og blir sittende fast? Resultatet da er jo en vei som ikke er kjørbar, ikke framkommelig, som rammer alle, også den som hadde det moro med å knekke brøytestikkene. 

Brøyteansvarlig er jo pliktoppfyllende, og vil gjøre sitt ytterste og sier: Dette er veldig fortvila og vi måtte bruke nesten 2 dager med drill og sprett for å sette ned igjen nye stikker, mye jobb nå som telen har kommet.
Medlemmer i hytteforeningen.: Vi kan jo ikke ta loven i egen hånd, men vi kan saktens forklare (høflig) at slike (ungdoms)streker ikke bør forekomme på veien vår. Dette går ut over sikkerheten, tilgjengeligheten, og ikke minst tryggheten til alle som beveger seg på veien vår. VI VIL IKKE HA DET SLIK! Vi oppfordrer alle veifarende til å reagere på uønsket adferdsel, og politianmelde hvis nødvendig!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square