February 6, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Goppollveien er under rehabilitering, den stenges i uke 26

June 17, 2019

Gravefirmaet som er engasjert av Goppollveien SA, er nå ferdig med grøfterens, og vil starte i uke 26, siste uke i juni, å «ta» toppdekket. 

I år skal de fikse opp veien ca 2 km fra bomstasjonen og opp til Borgemyra, det er snakk om grøfterens, høvling og komprimering. På 800 meter skal det legges fiberduk, bærelag (grov grus) og vanlig grus. Her skal det også saltes og komprimeres, en kostbar fiks med budsjett på 1 mill. Kr! 

I uke 26. når de starter på toppdekket, vil veien bli stengt, og det vil være omkjøring rundt Mykkelseter. Veien vil ikke være helgestengt. Likevel er en litt avhengig av været. Det kan derfor være forsinkelser hvis været bremser jobben. 

Det er foreslått nedsatt fart på veien ( 50 km/t) etter at de er ferdige, slik at veien kan «sette seg». Fartsreduksjonen kan være permanent eller alternativt i en periode, da for høy fart gjør at finpartiklene i veien forsvinner, og det dannes huller og vaskebrett, og en får høyere vedlikeholdsfrekvens med påfølgende høyere utgifter på veien. 

Årets arbeide er litt prøvefiks. Om dette blir vellykket skal de fortsette videre innover fjellet til neste år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square