Søk
  • Knut Svarteng

Ny aktivitet i regi av Fåvang Østfjell Hytteforening!

Som mange vet har vi åpnet en ny aktivitet for våre medlemmer i 2017.

5 På Topp!

Opplegget er enkelt og greit - du skal bli kjent i området ved å gå på tur, oppsøke våre fem turmål, og finne et skilt vi har slått opp, og ta et selfiebilde av deg selv med skiltet i bakgrunnen.

Når du sender inn bildet til oss (mail, messenger, eller på Face book), registrerer vi deg og du er med i konkurransen som avluttes på årsmøtet 2018. Premier til fem heldige, hvorav én i juniorklassen!

DERFOR.: Last ned hele pdf'en, eller send oss en mail og få den tilsendt. Spør du en av oss i styret, kan du sikkert også få en ferdig utskrevet pdf. Her finnes mer informasjon.

Dette er vinn-vinn du får bedre fysisk form, og blir bedre kjent i området og våre turstier blir mer brukt og blir lettere å finne for neste mann eller dame.

174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty