Søk
  • favangostfjell2

Alternativ betaling i Mykkelseter bommen

Vi har fått spørsmål fra flere om dette med betaling kun med (norsk) bankkort i Mykkelseter bommen, dette er spesielt aktuelt nå, som kontantbetaling i pose eller giro i etterkant ikke lenger er mulig.

Derfor er det hyggelig å informere fra Goppollveien SA, at betalingsautomaten ved bommen alt denne uka også vil akseptere kredittkort. (Master Card, Diners ....)

Det er alltid noe igangkjøringsproblemer med leverandører, montering, kommunikasjon og teknikk i disse slike installasjonene, så vi er glade for at vi får en fullgod og profesjonell portal til fjell paradiset vårt.

3/1-2018

Styret.

447 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty