top of page
Søk
  • favangostfjell2

Viktig informasjon fra Ringebu Kommune.

Fra næringssjefen i Ringebu Kommune, Frode W. Martinsen, har vi fått oversendt alle presentasjonene som ble vist på siste Hytteforum som var 29/9-2017. Her er det mye som vi med fordel kan sette oss inn i, bl.a. dette med eiendomsskatt på våre hytter, om tilbud og alpine aktiviteter gjennom AlpinCo, og så informasjon om Ringebu Kommunes bibliotek og innovasjonssenter midt i Ringebu sentrum. Her er det muligheter til alskens aktiviteter vi kunne tenke oss!

OBS.: Dette er altså kommunal informasjon, og skulle vi få spørsmål om f.eks. eiendomsskatt eller lignende, vil dette være så individuelt, at det må tas direkte med kommunen. Skriv for eksempel en e-post til Frode Martinsen, frode.martinsen@ringebu.komune.no Husk at alle e-post henvendelser som gjøres mot kommunen er regnet som offentlig post, og blir journalført i tråd med kommunens rutiner. Se vedlegg!

166 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page