top of page
Søk
  • Knut Svarteng

Styret for 2018 er konstituert!

Det er informajon om det nye styret under fliken "Om Oss".

I 2018 legges det opp til flere morsomme aktiviteter, som vi håper vil engasjere, samle og underholde oss som medlemmer i Fåvang Østfjell Hytteforening.

I løpet av juni (håper vi) at vi har fått istand alle detaljer i vår hyggelige "Ut på Tur" aktivitet. I fjor var det 5 På Topp, i år utvider vi med to nye turmål, og det blir derfor hetende 7 På Topp! Også i år blir det oppgaven å finne posten, ta et selfie og sende inn.

Vi ønsker at noen ildsjeler vil melde seg til styret, og hjelpe oss med å arrangere Østfjell Skifestival til vinteren, sannsynlig vis på senvinteren (i 2019). Har du lyst, blir det morro for mange, ta kontakt og meld fra at du kan hjelpe til!

Familiedag med fiskekurs... Vi ønsker å arrangere en festlig tur i løpet av sommeren, med innlagt fluefiskekurs (håper vi). Her kommer det mere informasjon senere, vær OBS!

Så må vi ikke glemme foto utstillingen til Kai Tormod Hansen i Sportskapellet i Goppollveien 7. juli til 20. juli - og det er muligheter til fotokurs (workshop) 16/7 med Kai Tormod. Meld dere på til ham direkte: FaceBook eller www.kaitormod.com , eller kai_t_hansen@hotmail.com

79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page