Søk
  • Knut Svarteng.

GOD JUL til alle medlemmer!


23/12: Julen står for døren, og vi i styret vil med dette ønske deg og alle dine en Riktig God Jul, og et Godt Nyttår!

For tiden er fortsatt vår aktivitet 7 På Topp i gang, så er dere på tur forbi våre turmål, må dere gjerne ta selfie bilder og sende oss. Vi holder på helt til påske, hvor vi avslutter på årsmøtet, og trekker hele sju fine premier til de som har deltatt.

Dermed har vi også fått minnet om at det kommer et årsmøte i løpet av påsken.

Da passer det fint å takke alle for positivitet, aktivitet og deltakelse på dugnad og aktiviteter. Vi håper på like god og positiv deltakelse i 2019.

MVH

Fåvang Østfjell Hytteforening

Knut Svarteng

Sekretær.

54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til digitalt årsmøte

Som tidligere bekjentgjort så avholdes årsmøtet for 2020 digitalt. Vedlagt følger innkalling til årsmøtet med agenda. Vi minner om kontigent for 2021 (kr. 250,-) skal være betalt til konto 1503 38 405

Bekjentgjøring

Hytteforeningens årsmøte skal etter vedtektene avholdes i løpet av våren, fortrinnsvis i påsken. Slik situasjonen med spredning av koronaviruset er og sannsynligvis vil være en tid framover, anser sty