top of page
Søk
  • Knut Svarteng.

Tid for medlemskontingent 2019

Hei alle medlemmer.

Vi er kommet godt igang med 2019, og vi forbereder aktiviteter og saker for året.

Ettersom medlemskontingenten er vår eneste inntektskilde, er det derfor viktig at vi minner hverandre om hvor flott det er at vi er medlem, at vi står sammen og at vi deltar på aktiviteter, dugnader og møter - når vi har anledning.

Årets medlemskontingen er den samme som har vært siden starten, kr 250,- pr hytte, og alle som hører til i denne hytta er fullverdig medlem i Fåvang Østfjell Hytteforening.

Vi tar derfor svært gjerne imot kontingenten på vår bank konto som er 1503.38.40583, eller på VIPPS til 132265. Brukes det VIPPS vær grei å skrive inn navnet ditt, slik at vi kan registrere deg i kartoteket. ( Det er alt én i år som har sendt pr VIPPS uten å skrive navnet sitt, leser du dette, så ... hint hint ...). OBS: Det er også som vanlig mulig å komme på årsmøtet i påsken (egen invitasjon sendes) og betale kontant før møtet.

Tenk: Om hvert eneste medlem (hver hytte) kunne rekruttere bare ett eneste nytt medlem, vill vi doble ressursene våre og mulighetene våre - prøver du?

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page