top of page
Søk
  • favangostfjell

Informasjon om nytt bomsystem

Det er mange spørsmål om det nye bomsystemet. Hytteforeningen har på vegne av sine medlemmer tatt kontakt med styret i Gopollvegen SA for å få svar på noen av spørsmålene.


  1. Først må du registrere bruker i Parkering | YouPark

  2. Alle som i dag har årsabonnement må sende informasjon på SMS med navn, registreringsnummer på bil og mailadresse til tlf. 91691894, så blir det fri passering til dette abonnementet går ut. Bekreftelse kommer på e-post. Årskortet blir da registrert som gjestekjøring til det utløper og må administreres av styret. Det blir ikke mulig med bytte av bil frem til nåværende årskort utløper, da det blir for mye å administrere styret.

  3. Nytt årsabonnement (når det gamle utløper) må registreres på YouPark av bileier. Når dette er aktivert, kan man bytte bil/ registreringsnummer selv på mine sider hvis det er behov for det. Det er karenstid på 7 dager etter bytte av registrert bil.

  4. Ved enkeltpasseringer uten årsabonnement der man har registrert bruker på YouPark, får man betalingslenke på SMS eller mail (Vipps betaling, kort eller faktura). Må betales innen 48 timer ellers purregebyr.

  5. Har man ikke registrert bruker på YouPark, må man i ettertid søke opp sitt reg.nr. på YouPark sin hjemmeside (ganske likt alle andre kameraløsninger).

  6. Vil man registrere betalingskort må man ha YouPark Pluss abonnement som har et gebyr pr. mnd. på kr 39 (her kan man også ha flere biler, flere kort etc.). Trolig er denne løsningen lite aktuell for de fleste.


Svar på ulike spørsmål fra YouPark finner du her

Anbefaler også alle å følge Gopollvegen SA på Facebook (9) Facebook

621 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page